Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per maand Per week Vandaag Ga naar maand
cmv N2, 3, 4 *
Donderdag 09 Juli 2020, 18:30 - 19:15
door Asterix
Contact Whats app groep cmv

Cmv N2, 3, en gedeelte groep N4 heeft training.

*Indeling n4 is bekendgemaakt via whats app groep.

Trainers bekend

Coronamaatregelen

Bij aankomst op de beachvelden dienen alle kinderen de handen te ontsmetten. Hiervoor zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig. Ballen en eventuele andere trainingsmaterialen zullen vooraf en tussen de trainingen door ook worden gereinigd. Ook voor het schoonmaken van toiletten wordt gezorgd. Er is de ouders verzocht de kinderen voorafgaand aan de training naar het toilet te laten gaan.
De trainers zullen zoveel als mogelijk de afstand van 1,5 meter tot de kinderen hanteren. We rekenen erop dat de algemene regels die in Nederland gelden (RIVM) door iedereen worden nageleefd, zoals bij hoesten, verkouden, koorts of andere symptomen thuisblijven, niezen in de elleboog, etc.
De algemene regels uit het protocol van de Nevobo en NOC*NSF zijn aan de ouders verstuurd.
Ouders/verzorgers en trainers zijn verplicht te melden als er een (vermoeden van) coronabesmetting is binnen het gezin of in de klas van de kinderen. Dit dient gemeld te worden bij de trainer. Daarbij dient te worden aangegeven wanneer de verschijnselen zich openbaarden. De groep zal vervolgens hiervan in kennis worden gesteld en op de hoogte gehouden via Whatsapp. Na 2 weken klachtenvrij kan er weer meegetraind worden.

Let op de corona reglementen!
Inloggen om aan te melden voor evenement.

You have no rights to post comments