2019 werkzaamheden Beachvelden  


Nu is de beach house aan de beurt.
Helaas is het verfwerk er veel slechter aan toe dan gedacht. De verflagen komen er al met schilfers af tijdens het schoonmaken.
Gevolg is dat er heel veel krab en schuurwerk aan te pas komt. Na overleg met de mensen van het Verfuus wordt besloten dat het beter is om het geheel anders en grondiger  aan te gaan pakken. Het eerste plan was wat grondverf daar waar nodig en daarover heen 2 lagen beits, het tweede plan is om alles in de grondverf te zetten en daarover heen 2 laklagen.
Eigenlijk is het niet gek als je bedenkt dat hij er al 11 jaar staat, er dus sprake van achterstallig onderhoud.
In de toekomst om de 5 a 6 jaar een onderhoudsbeurt uitvoeren zal veel werk besparen.

Enige tijd geleden is het schuurtje naast de blauw witte tent afgebroken en vervangen door een schuurtje geschonken door Dennis de koeijer. Het heeft een afmeting van 3x3 meter en is nog in zeer goede staat. Het was geplaatst op een gemetselde muurtje en dit moest dus ook gemaakt worden op zijn nieuwe plaats.     

Er is  voor gekozen om betonnen stapelblokken te gebruiken als eerste laag. Tegels werden verwijderd, de blokken geplaatst en daarop zijn 2 lagen stenen gemetseld. Henk Navest en Marnix de koeijer hebben dit  gerealiseerd.  Vervolgens zijn de tegels weer op maat geslepen door de later aangekomen André de Koeijer. Het was best wel spannend of de fundering goed was geplaatst om de panelen van de schuur er weer goed op te kunnen zetten. Dit is met een kleine aanpassing zeer goed gelukt. Het asbest dak is vervangen door damwandplaatjes. Nu nog een verflaag erop en we kunnen er weer jaren plezier van hebben.

 

 

 

Firma Logus De Hoop uit Terneuzen is vervolgens ook nog sponsor geworden van onze vereniging. Er wordt op beide  lokaties een reclamebord opgehangen.

               

 Groetjes van het klusteam KoeNaBeach 

 

 

 

              

You have no rights to post comments