Ook voor het seizoen wat start in 2020 zijn er weer werkzaamheden verricht

Helaas hebben we in de winterperiode last gehad van vernielingen. Voornamelijk de ramen moesten het ontgelden en zijn overal kapot geslagen. Er zijn tijdelijk houten platen voorgeschroefd om verdere vernielingen te voorkomen. Deze zullen in de toekomst worden vervangen door trespa of polycarbonaat. Als er iemand nog een plaat heeft staan, laat het ons aub weten.

In overleg met de gemeente is de strook gras tussen de afrastering en het beachveld weggegraven en gevuld met zand. Om zandverstuiving naar het grasveld te voorkomen zijn er rubber randen ingegraven.

De netten zijn iets makkelijker te verstellen omdat de bouten verwisseld zijn voor draaiknoppen. Er wordt nog naar een manier gezocht om de netten makkelijker op te spannen. Ideeen zijn welkom......

Daar waar vorig jaar de beach-house een opknapbeurt heeft gehad, is nu de blauw witte tent aan de beurt. Het frame is volledig ontdaan van de oude verflagen en roest en is geverfd met hammerrite. Natuurlijk gekocht bij onze sponsor "Het Verfuus".
Ondertussen zijn door Henk Hamelink (Opa van Lotte Kalisvaart die bij de CMV volleybalt) 2 nieuwe dekzeilen vervaardigd. Deze zeilen waren hoognodig aan vervanging toe.
Zodra de sportkantines weer open mogen zal de tent weer opgezet worden.
(op de foto zijn de staanders nog niet aangepakt).


You have no rights to post comments